Хотела    |    Стаи    |    Ресторант    |    Услуги    |    Галерия    |    Контакти

За контакти и резервации:
0888 59 16 72
0887 60 00 04

e-mail: bardotto@abv.bg


© хотел-ресторант Бърдото